Institut Selvatà de Creixement Personal

JESUS1007-web

El que un dia va ser un somni, avui és tota una realitat. Neix ISCP (Institut Selvatà de Creixement Personal), amb formacions orientades a l’autoconeixement, la consciència i l’excel·lència de les persones.

A l’Institut Selvatà de Creixement Personal, tenim una missió, construir un espai on la principal finalitat és l’acompanyament, un lloc on teràpia i formació s’uneixen per a facilitar l’aprenentatge i el canvi.

“ El més apassionant del futur és que podem inventar-lo”

Charles Handy.

La nostra visió és crear un món on la persona sigui lliure de construir la seva pròpia vida i on l’actitud sigui un referent a l’hora de generar canvis. Creiem que el veritable destí de les persones el marca la seva actitud, i és aquí des d’on treballem i les acompanyem.

Fem una selecció del millor personal, tenim els millors terapeutes i formadors, oferim cursos al més alt nivell i desitgem que cadascú trobi la millor versió de si mateix.

Volem donar les gràcies a totes aquelles persones que han fet possible que això sigui  una realitat i garantim que l’autenticitat, la sinceritat i la confiança aniran agafades de la mà en totes les nostres formacions i teràpies.

Som a  L’Espígol (ecobotiga i ecoespai)

Ens trobaràs a La Selva del Camp a l’Espígol Ecobotiga i Ecoespai, un entorn agradable i acollidor on realitzem les nostres formacions i sessions individuals, amb tots els serveis a la teva disposició i el millor tracte dedicat a tu i al teu benestar.

ecobotigalespigol
LogoEspígol