Serveis

Sesions Individuals

Teràpia Gestalt

La Teràpia Gestalt és una teràpia pertanyent a la Psicologia Humanista (o Tercera Força), que es caracteritza per no estar feta exclusivament per tractar malalties, sinó també per desenvolupar el potencial humà.
La teràpia Gestalt s’enfoca més en els processos que en els continguts. Posa èmfasi sobre el que està succeïnt, s’està pensant i sentint al moment, més que en el passat. En aquest sentit, es parla de l’aquí i ara, no per deixar de costat la història de la persona, sinó que aquesta història es mira des del present, com es viuen, afecten, etc.… els fets passats a dia d’avui. La persona és qui és, per la qual cosa ha viscut.

Sessions de 50 min.

Sesions amb PNL

Si t’interessa el teu autoconeixement i creixement personal. Si desitges aconseguir els teus objectius i realitzar canvis duradors, tant a nivell professional com a personal. Si desitges augmentar la teva creativitat i resiliència. Si estàs buscant un canvi a la teva vida… la PNL és per a tu.

Sessions de 50 min.

Coaching Wingwave®

Feu ús del Coaching Wingwave per aconseguir les vostres metes professionals i personals. El Coaching Wingwave és un nou concepte de Coaching a curt termini que combina diverses tècniques de Coaching extremadament efectives i degudament comprovades. És un mètode utilitzat per executius, gerents, artistes i esportistes reeixits per aconseguir les seves metes i augmentar el seu benestar.
wingwave-logo-for-homepage
Sessions de 50 min.

Coaching

El Coaching professional consisteix en una relació professional continuada que ajuda a obtenir resultats extraordinaris a la vida, professió, empresa o negocis de les persones. Mitjançant el procés de Coaching, el client aprofundeix en el seu coneixement, augmenta el seu rendiment i millora la seva qualitat de vida.
En cada sessió, el client tria el tema de conversa mentre el Coach escolta i contribueix amb observacions i preguntes. Aquest mètode interactiu crea transparència i motiva al client per actuar. El Coaching accelera l’avenç dels objectius del client, en proporcionar major enfocament i consciència de les seves possibilitats d’elecció.

Sessions de 50 min.

Psicoteràpia

Per mitjà dels seus diversos enfocaments, la psicologia terapèutica explora conceptes com la percepció, l’atenció, la motivació, l’emoció, el funcionament del cervell, la intel·ligència, el pensament, la personalitat, les relacions personals, la consciència i la inconsciència. La psicologia empra mètodes empírics quantitatius de recerca per analitzar el comportament.

Sessions de 50 min.

Constel·lacions Familiars

Constel·lacions Familiars és un tipus de Psicoteràpia Sistèmica Familiar desenvolupada per Bert Hellinger.

Es diu que el 70% dels problemes psicològics que ens afecten a tots venen de la nostra història i relació familiar. El nen, per amor, adopta reaccions i suporta càrregues que li dificultaran la vida d’adult. Les constel·lacions treuen ràpidament a la llum la dinàmica que causa el sofriment i, si es donen les circumstàncies apropiades, les corregeix al mateix moment.

Aquesta teràpia es diferencia d’altres per la seva extrema rapidesa. En una Constel·lació (d’una durada mitjana d’una hora) surt a la llum i s’aborda el veritable tema causant del problema presentat pel client, en oposició a processos que poden durar anys en un altre tipus de teràpies, com el psicoanàlisi. Per això cada vegada més psicòlegs, psiquiatres i psicoanalistes s’interessen per les Constel·lacions Familiars com a eina terapèutica.

Sessions de 60 min.

Activitats

Grup de Meditació

Sessions setmanals de meditació en les quals contactar amb el teu centre, perquè, des d’un estat de relaxació profunda, sorgeixin les solucions i recursos necessaris per arribar a l’èxit dia a dia.

Sessions setmanals, 2 hores un dia a la setmana.
Activitat gratuïta.

Treball Corporal

La Teràpia Corporal combina el treball unificat amb el cos, la ment i l’emoció, en el context d’una relació professional i humana, amb la finalitat de propiciar l’expressió de les emocions, l’ampliació de la consciència, l’alleujament del sofriment, una major capacitat de sentir plaer i en general creixement i desenvolupament personal.

La teràpia corporal és un acostament humà cap a les teves limitacions, símptomes i bloquejos actuals i els teus potencials d’acte-sanació i creixement. És la possibilitat de recobrar la vitalitat del cos a través de massatges, estiraments, respiració i moviment.

Acompanyament de Persones en Tractaments Oncològics

Acompanyament dels diferents estats d’ànims en la superació d’un càncer i del seu tractament; quimioteràpia, radioteràpia, tumeroctomia, mastectomia…

  • Creació d’un espai segur i acollidor, on tots aprenem, compartint el que ens passa, que estem vivint, com ho estem vivint, què ens preocupa, què ens omple d’energia… 
  • Escoltar als altres sense judicis, obrint el propi mapa mental.
  • Prendre consciència de les fortaleses i debilitats de cadascú.
  • Aprendre a gestionar les pròpies emocions; amor, odi, ràbia, tristor, alegria…
Més informació e inscripcions